Parador vloeren om te fascineren

Een echte klik met de vloer? Parador vloeren worden met speels gemak vastgeklikt in jouw huis. Een duurzaam geproduceerde vloer waar je jaren mee vooruit kunt. Wil je een vloer die past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl? Kies dan een Parador, gelegd door Snijder Vloeren.

Authentiek Parador laminaat

De echte vloer voor het leven vind je in het Parador laminaat. De vloer kun je gerust een levensduur laten liggen. De planken zijn beschermd tegen krassen, water en bieden een verhoogde antistatica. Het laminaat is ideaal voor renovaties en is gemakkelijk op vloerverwarming te plaatsen. Het duurzame laminaat is gemakkelijk te leggen dankzij het gepatenteerde klikmechanisme. Zo ontstaan er geen voegen in jouw mooie vloer. Daarnaast heb je geen herkenbare tussenruimtes en krijg je een rustig harmonisch beeld. Het oppervlak van het laminaat heeft een fijne, universele groefstructuur die het streperige decor-uitzicht voelbaar maakt en benadrukt.

Met hoge kwaliteitseisen kies je voor Parador’s vinyl

Parador’s vinylvloeren staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteiten. De functionele opbouw van de vloer staat garant voor een eenvoudige plaatsing. De dragerplaten voorkomen een uitzetting van de vloer dankzij de bescherming tegen vochtigheid. Ook vloerverwarming is geen enkel probleem met de Parador vinylvloeren. Ze zijn geschikt voor vloerverwarmingssystemen. Daarnaast zijn de vloeren ideaal voor ruimtes zoals de badkamer en keuken, omdat ze goed tegen vocht en water kunnen. Kies uit een basic, classic of trendtime vinylvloer. Voor elke eis en budget is er een mooie Parador vloer te vinden. Een vloer die een leven lang meegaat, eenvoudig is te plaatsen zonder het gebruik van gereedschap en vuil en bacteriën afstoot. Ideaal voor gezinnen en mensen met huisdieren.

Verfijnd Parket van Parador

Jij bent als gebruiker een individu, met eigen wensen en eigen ideeën over wat een vloer aan moet kunnen. Het parket van Parador speelt daar op in. Kies uit een breed scala aan verschillende producten. Vertel ons in welke ruimte jouw vloer komt en samen gaan we op zoek naar het voor jou geschikte type en welke stijl daarbij past. We denken daarbij aan welke structuur er moet komen, welke afwerking, welke kleur en natuurlijk ook de houtsoort. Een parketvloer compleet naar jouw wens. Daar ga jij van genieten.

Maak het af met Parador’s plinten

Maak de vloer af met plinten van Parador. Met een mooie plint bescherm je de wand en dek je de naad tussen de vloer en wand af. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij plaatsen jouw Parador vloer met deskundige snelheid. Zo kun jij binnen de kortste keren genieten van jouw mooie, nieuwe Parador vloer.