Stijlen

Met de PVC vloeren uit de collectie van Snijder Vloeren kun je alle kanten op. Voor iedere interieurstijl hebben wij een passende vloer. Kies hieronder de stijl die bij jou past voor meer foto's over deze stijl.

Industrieel

Jouw interieur mag wel een beetje stoer zijn. Het hoeft allemaal niet zo strak. Jij houdt van de combinatie hout, staal en beton. Maar ook leren bekleding, baksteen-look muren en fabriekslampen doen het goed in jouw droominterieur. En dan je vloer: kies je voor een donkere houtkleur of juist voor een tegel in betonlook? Snijder Vloeren levert stuk voor stuk PVC-vloeren die nauwelijks van echt hout of beton te onderscheiden zijn.

 

Klassiek

Elegant, warm en luxe. Een klassiek interieur heeft iets romantisch, met een knipoog naar de Grieken en Romeinen, de Barok of jaren ’60. Dit maakt deze stijl juist zo bijzonder. De combinaties tussen wit, zwart, bruin, donkerrood of dieppaars. Of de combinatie van tegels en natuurlijke vloeren. Denk aan een visgraat vloer, die ook nog eens een prachtig symmetrisch effect heeft. Op deze pagina vind je vloeren die passen bij de klassieke interieurstijl.

 

Landelijk

Jij houdt van het buitenleven, het platteland. Je ziet dit het liefst terug in jouw interieur: robuust houten tafels, royale meubels, accessoires in aardetinten en zachte kleuren op de muur. Daar combineer je ook een natuurlijke vloer bij, die er niet alleen uitziet als hout, maar ook zo voelt. Eén die heerlijk loopt op blote voeten, weinig geluid maakt met schoenen en een waar je kinderen lekker op kunnen spelen. Op deze pagina vind je vloeren die passen bij de landelijke interieurstijl.

 

Modern

Kenmerkend voor een modern interieur zijn rust en eenvoud. Het hoeft allemaal niet zo gek in kleur en verschillende materialen. Liever iets meer licht, strakke lijnen en ruimte. Hierbij past een vloer die deze aspecten versterkt. De kleur van jouw vloer kan je laten terugkomen in woonaccessoires of juist het omgekeerde; creëer een contrast tussen jouw vloer en inrichting. Op deze pagina vind je vloeren die passen bij de moderne interieurstijl.