Een houten vloer kopen in Noord-Nederland?

Dé expert in houten vloeren

Wij leveren een compleet assortiment in eiken houten vloeren door heel Nederland. Planken vloeren zijn verkrijgbaar in massieve vloerdelen en werkingsvrije vloerdelen of Lamelparket. Om direct een veelvoorkomend misverstand uit de wereld te helpen: Werkingsvrije vloerdelen zijn zeker niet van mindere kwaliteit dan massieve delen!

Parket is er in meerdere soorten. Om u goed te informeren en een juiste keuze te laten maken laten wij graag een aantal vloeren zien en welke verschillende mogelijkheden er zijn. Dankzij de samenwerking met het productiebedrijf van de vloeren kunnen wij aan al uw wensen voldoen en is er voldoende voorraad om snel te kunnen produceren. Uw vloer wordt speciaal voor u gemaakt, zo komen we samen uit bij uw droomvloer!

Hout op vloerverwarming?
Jazeker het kan! Natuurlijk zijn er regels waar u zich aan moet houden. Wij helpen u graag om de juiste vloer op uw vloerverwarming te plaatsen. Snijder Vloeren levert al meer dan 30 jaar houten vloeren en we hebben inmiddels meer dan 420 houten vloeren op vloerverwarming verlijmd!

Houten vloeren Drenthe

Europees eiken uit eigen land!

Snijder vloeren levert verschillende breedtes en diktes Europees eikenhouten vloeren met een herkomst uit een verantwoorde kap, verwerkt onder het PEFC label. Al het Europees eiken is te leveren in een Rustieke maar ook in een rustige sortering met weinig knoesten. Wij kunnen de vloeren in diverse uitstralingen maken. Zoals een geschaafde vloer, met een zeer natuurlijke uitstraling en een geschuurde vloer. Het Europees Eiken is een duurzame houtsoort, sterk en zeer geschikt voor vloeren. Het geeft een warme en mooie uitstraling in uw woning. Wij kunnen Europees Eiken leveren in diverse kwaliteiten en sorteringen. Zo kunnen wij leveren 1-bis, rustiek A, rustiek B en rustiek C. Europees Eiken laat zich prachtig roken door het looizuur in de plank. Hierdoor kunnen we weer talloze variaties in kleuren maken. Ook kan het schaven of schuren van de vloerdelen zorgen voor een hele andere uitstraling. Wist u trouwens dat het volledige productieproces van onze houten vloeren in Nederland plaatsvind?