Een eikenhouten vloer kopen in Noord-Nederland?

Een echt thuis met een Europees Eikenhouten vloer

Beeld jezelf eens in; je komt thuis na een lange dag werken en bij thuiskomst tref je een fijne, warme sfeer. Jouw meubels worden gecomplimenteerd door een prachtige Europees Eikenhouten vloer. Perfect gelegd met een uitstraling waar je blij van wordt. Een Europees Eikenhouten vloer van Snijder Vloeren zorgt voor een warm welkom thuis.

Wij leveren Europees Eiken in verschillende breedtes en diktes. Wij werken alleen met verantwoorde kap met onder andere het PEFC label. Dit houdt in dat wij werken met duurzaam hout, dus uit een duurzaam beheerd bos en met gecontroleerde bronnen. Dit Europees Eiken leveren we met verschillende uitstralingen. Ga je voor rustiek of juist voor een plank met weinig knoesten? Kies voor een prachtig geschaafde vloer of juist een rustige uitstraling door een perfect geschuurde eiken houten vloer. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Waarom een Europees Eikenhouten vloer?

Wil je een sterke, duurzame vloer met een eigentijdse uitstraling, dan kies je voor een vloer van Europees Eiken. Deze houtsoort is geschikt voor alle vloeren. De warme uitstraling biedt direct het ideale thuisgevoel. Bij Snijder Vloeren heb jij de keuze uit verschillende kwaliteiten en sorteringen. Zo kunnen wij 1-bis, rustiek A, rustiek B en rustiek C leveren. Hoe meer karakter jij wilt, hoe hoger je terecht komt in het rustiek. Geen enkele vloer is gelijk. Zeker met Europees Eiken kun je eindeloos variëren. Het hout laat zich goed roken dankzij het looizuur in de plank. Dit natuurlijke zuur zorgt voor een perfecte verspreiding van de rook en hierdoor kunnen we talloze variaties in kleuren maken. Eiken hout is een bewerkelijk soort hout. Naar wens kunnen we de vloerdelen schaven of schuren voor een nog andere uitstraling. Wij leveren niet alleen houten vloeren in Assen, Groningen, Friesland & Zwolle, maar door heel Nederland!

In welke maten zijn Europees Eikenhouten planken verkrijgbaar?

De leverbare producten zijn:
20mm, onderplaat ±15mm met toplaag Europees Eiken ±5mm
16mm, onderplaat ±12mm met toplaag Europees Eiken ±4mm, ook geschikt voor vloerverwarming.
15mm, onderplaat ±12mm met toplaag Europees Eiken ±3mm, ook geschikt voor vloerverwarming.

De Eikenhouten vloeren kunnen we leveren in breedtes van 18 cm, 22 cm en 26 cm. Wilt u een speciale dikte of breedte houten vloer? Alles is bij ons mogelijk! Neem gerust contact met ons op, dan vinden we samen uw droomvloer!