Snijder Vloeren de Quick Step expert

Met Quick-Step biedt Snijder Vloeren een compleet vloerbekledingsassortiment. Wij leveren laminaat, vinyl en houten vloeren in de verschillende diktes, afmetingen, patronen en vele andere eigenschappen die jij van jouw vloer verwacht. Laat je door ons inspireren!

Laminaat van Quick-Step voor alle vloeren

Het laminaat van Quick-Step bestaat uit een viertal lagen. De transparante, slijtbestendige bovenlaag biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals vlekken, krassen en chemische producten. Het beeld van echt hout of echte tegels wordt gecreëerd door een verfijnde decorlaag en is afgewerkt met melaminehars. De kern bestaat uit een High Density Fibre plaat (HDF). De tegenlaag aan de onderkant voorkomt het kromtrekken of doorzakken van de vloer. Deze onderhoudsvriendelijke vloer is geschikt voor vloerverwarming en is tot tien keer beter bestand tegen krassen.

Quick-Step Vinyl is ideaal voor renovaties en meer

De ideale vloer voor renovaties zijn vinylvloeren, je legt ze met gemak over een bestaande vloer heen. Quick-Step Vinyl is waterbestendig, warm, zacht en tegelijkertijd dun. Met een hoog-performante bovenlaag weet je zeker dat jouw vloer goed schoon te maken en te onderhouden is. De decoratieve Quick-Step vinyllaag zorgt voor een unieke vloer. De kern van de vloer zorgt voor een waterbestendige en geluidsdempende werking waardoor er extra comfort en duurzaamheid ontstaat. De ruglaag voorkomt het kromtrekken van de vloer en regelt de juiste balans. Zo kun jij langdurig genieten van jouw perfecte vloer. 

Bang dat het net niet dat levendige effect geeft van een houten vloer? Dat is helemaal niet nodig. Onze vloeren bestaan uit zeer uiteenlopende kleuren en designs. Kies voor levensechte details of juist een fascinerende kleurvariant.

Parket wordt met Quick-Step authentiek

De samengestelde parketvloeren uit massief hout van Quick-Step zijn de mooiste vloeren om jouw interieur helemaal af te maken. Met keuze uit verschillende soorten parket kan de afwerkingslaag bestaan uit zeven lagen uv-geharde vernis op waterbasis of uit twee lagen hoogwaardige olie. De eerste variant zorgt ervoor dat je de vloer goed kunt schoonmaken en beschermen. Met het tweede type ben je gegarandeerd van een vloer met een mooi verouderingsproces.
De bovenlaag bestaat uit zorgvuldig gekozen massief hout. De kern zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid en de ruglaag van fineer, bestaand uit hout, voorkomt dat de vloer vervormt of krom trekt. Zoek je een vloer met ene authentiek karakter, textuur en hoogwaarde afwerking? Dan zit je goed met Quick-Step parketvloeren.

Wij zijn Quick-Step plaatser. Dankzij onze deskundige installateur weet jij zeker dat je tijd en moeite bespaart en snel kan genieten van jouw mooie, nieuwe vloer. Of het nu hout, vinyl of laminaat is, met Snijder Vloeren weet je zeker dat het beste resultaat wordt behaald.