• Eerlijk en transparant advies
  • 100.000 m2 op voorraad
  • Snelle levering door heel Nederland
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Home » PVC Vloeren » Ambiant

Ambiant PVC vloeren

PVC vloeren zijn, mede door de Ambiant PVC vloerencollectie, een enorme trend in Nederland. Tien jaar geleden al maakte Ambiant PVC vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. En dat doen we nog steeds. Ruime keuze, kwaliteit en een betaalbare collectie PVC vloeren, dat is waar ze bij Ambiant voor staat. Met de toevoeging van 6 prachtige VT wonen PVC vloeren is de collectie zeer compleet. Zo vind je voor iedere woonstijl de perfecte vloer. In samenwerking met de stylisten van VT wonen is de Ambiant PVC collectie uitgebreid met zes prachtige VT wonen vloeren. De VT wonen by ambiant PVC collectie is met haar unieke decoren dan ook volledig afgestemd op de laatste woontrends.

Kies bijvoorbeeld voor een klassieke visgraatvloer, een traditionele rechte houten plank of juist een industriële tegel. Alle kwaliteiten zijn verkrijgbaar in een verlijmde uitvoering of met een clickverbinding en zijn voorzien van alle voordelen die de Ambiant PVC collectie bezit. Benieuwd naar de collectie? Kom gerust bij ons langs aan de Rijksweg 42 te Smilde!

Visgraat PVC
VT wonen PVC

Ambiant PVC vloeren zijn stil, geluiddempend, sterk en ook nog eens duurzaam!

Over Ambiant PVC lopen is dan ook een waar feest, je voetstappen worden geabsorbeerd waardoor bijvoorbeeld het klakken van schoenen tot het verleden behoort. Ambiant pvc dryback vloeren hebben, doordat ze zijn verlijmd aan de basisvloer, een zeer goede geluidsdemping naar beneden toe. Ambiant pvc click heeft, om de geluidsdemping van dryback te benaderen, een extra kurklaag aan de onderzijde. Wel zo prettig voor je onderburen. Daarnaast heeft Ambiant PVC een hoge slijtweerstand, waardoor je vloer bij normaal gebruiken jaren meegaat. Dit maakt Ambiant PVC tot de meest duurzame vloer, voor nu en in de toekomst.

Ambiant PVC vloeren zijn perfect voor intensief gebruik. Voor jonge gezinnen bijvoorbeeld, waar speelgoed het vloerbeeld bepaalt.
Heb je een glas drinken laten vallen en is het een chaos rond de eettafel na etenstijd? Dan reinig je de vloer simpel en snel!

Ambiant PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Dat is ook ideaal voor huisdieren. Ook benieuwd naar de grote collectie van Ambiant PVC vloeren? Kom gerust langs bij ons in Smilde!