Ambiant PVC vloeren

PVC vloeren zijn, mede door de Ambiant PVC vloerencollectie, een enorme trend in Nederland. Tien jaar geleden al maakte Ambiant PVC vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. En dat doen ze nog steeds. Ruime keuze, kwaliteit en een betaalbare collectie PVC vloeren, dat is waar ze bij Ambiant voor staan. Met de toevoeging van 6 prachtige VT wonen PVC vloeren is de collectie zeer compleet. Zo vind je voor iedere woonstijl de perfecte vloer. In samenwerking met de stylisten van VT wonen is de Ambiant PVC collectie uitgebreid met prachtige VT wonen vloeren. De VT wonen by ambiant PVC collectie is met haar unieke decoren dan ook volledig afgestemd op de laatste woontrends.

Kies bijvoorbeeld voor een klassieke visgraatvloer, een traditionele rechte houten plank of juist een industriële tegel. Alle kwaliteiten zijn verkrijgbaar in een verlijmde uitvoering of met een clickverbinding en zijn voorzien van alle voordelen die de Ambiant PVC collectie bezit. Benieuwd naar de collectie? Kom gerust bij ons langs aan de Rijksweg 42 te Smilde!

LET OP: we zijn druk bezig met het toevoegen van de collectie op onze website. U ziet hier dus slechts een klein gedeelte van onze collectie!

Visgraat PVC Ambiant